PIZZERIA VOSSELAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Vosselaar. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 1:35 Heel snel en goed
30 sep 2022 om 7:53 De pizza bolognaise ontbreekt aan de saus, de spaghetti is wel altijd een topper
30 sep 2022 om 6:23 heel lekker zoals gewoonlijk niks op aan te merken
24 sep 2022 om 18:36 Pita had een kaneelachtige smaak... De rest heel lekker en nog echt warm! Wij wonen dichtbij de Pizzeria en hadden het eten heel snel! Volgende keer terug de kip kapsalon aangezien ik die het beste vind maar dit keer eens iets anders wilde.
20 sep 2022 om 11:13 Helaas was de bezorger niet op tijd. Mijn pauze was al ingegaan toen ik een telefoontje kreeg dat de bezorger op locatie was. de ongeveer wacht tijd was 90 min.
18 sep 2022 om 23:33 Na bijna twee u te moeten wachten, terwijl de app zegt dat je wachttijd 25 minuten bedraagt stel ik me toch enkele vragen hoor
18 sep 2022 om 19:27 Pizza helemaal zwart verbrand uitgedroogde stukken
18 sep 2022 om 19:23 Helaas kreeg ik niet wat ik bestelde aangezien er kaas en nog andere miste terwijl ik hier meer als genoeg voor betaalde. De laatste keer voor mij
17 sep 2022 om 10:25 Cola was er niet bij €2,30 betaald en niet gekregen
15 sep 2022 om 5:17 Snelle levering en goeie pizzas
14 sep 2022 om 19:17 Weer mijn pepers vergeten, dat is ondertussen 5 euro voor niets betaald !!
13 sep 2022 om 23:04 De opmerkingen die je erbij schrijft komen niet door dus het verkeerde eten gekregen