PIZZERIA VOSSELAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2699 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Vosselaar. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 9:14 Snel, vers en warm !
7 jun 2024 om 14:40 Super lekkere pizza , rijkelijk belecht . Lang gelede dat ik nog zo een goeie pizza heb gegeten ga hier zeker vaker bestellen
5 jun 2024 om 0:52 Het eten was zoals altijd heel lekker! En verbaast van de levering, na 20 minuten stond de vriendelijke bezorger (Najib) al voor de deur. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen!
4 jun 2024 om 22:12 I recommend, the pizza was ready 10 minutes after ordering. delicious food and lots of meat
3 jun 2024 om 6:48 Lekker maar telkens 1u te laat geleverd
2 jun 2024 om 21:35 het duurde ongeveer 3 uur voor we het eten hadden. Qualiteit was wel goed.
1 jun 2024 om 20:15 Alles prima in orde!
30 mei 2024 om 21:20 Lekker en warm ook super vriendelijk ik was net uit ziekenhuis en was vergeten voor bezorging dus kreeg telefoon dat het klaar was maar ik mag nog geen auto rijden dus dikke dank u voor het het snel te leveren
29 mei 2024 om 23:38 Top
24 mei 2024 om 21:45 Pasta was droog en ni lekker !
15 mei 2024 om 6:14 Eten was droog had geen afsmaak
4 mei 2024 om 20:42 Was lang wachten maar wel zeer lekker,